fren
  Log in   Registration

We are +23 BIM professionals!

Join us>
Do you have any questions?

Need technical support, advice or advice?


  Thursday July 8 2021
  4 Replies
  402 Visits
  Subscribe now
Hi

I am having a display problem on some pipes. Instead of displaying the pipes correctly, some posters just have a cross (photo attached). If I copy it or change the section it reappears normally. They have the same parameters, family, level etc ...

Is this a graphics bug? related to the weight of the model (110mo)? Why only on certain pipes?
there are about 3 months
·
#16742
0
Votes
Cancel
Good-morning Paul,

Hexabim is a platform dedicated to BIM and not to software.
Which one are you talking about?

http://www.objectif-bim.com/index.php/logiciels/logiciels-bim/logiciels-bim-architecture


Christophe FORTINEAU
Consultant, trainer and AMO BIM
there are about 3 months
·
#16743
1
Votes
Cancel
Hello,

I'll assume you're using Revit but always state which software and version you're using.

The problem is not related to the weight, there is much heavier. To identify the problem start with the simplest view possible and add complexity as you go. So start by hiding all revit / dwg links. Then, different tracks:
- Object hidden by another element / annotation / detail element
- Object outside the view range
- Level of detail, filters, discipline, phase (unlikely if it works for other cana)

A purged snippet of this mockup would help to understand (only the view in question, devoid of any shared parameters / sensitive data).
there are about 3 months
·
#16745
0
Votes
Cancel
Indeed I forgot to specify, it is on revit 2019.
there are about 3 months
·
#16746
0
Votes
Cancel
Hello,

Wouldn't that come from your slab crossing arrows?
There is no response to this discussion yet.
Be the first to answer it!

Discover our services

recruitment

Your career at N&Co

LEARN MORE

communication

Communication

LEARN MORE

Advertising

Training

LEARN MORE

Hexabim

Log in

The Cron starts